Groothandel Pannen

pannen groothandelVogels Import Export is een internationale horeca,keukengerei en pannen groothandel.Wij bieden een keur aan pannen die geschikt zijn voor alle warmtebronnen,ook voor het steeds populairder inductie koken. Voor elk gerecht vindt u bij ons de juiste pan. Onderstaand treft u een overzicht van de diverse mogelijkheden.

Frabosk pannen serie uit onze keukengerei Groothandel.
U vind in onze pannen groothandel een exclusieve serie RVS pannen van het merk frabosk. Pastapannen waaronder pastaiola van 5,5 ltr. die zonder gebruik van de mand ook is te gebruiken als soeppan en de mini pastaiola van 3 ltr. beide met keuze uit rvs of glazen deksel.Ovenschotels met twee grepen in rvs glans, hoogte 5,5 cm.Handige artikelen voor gebruik in de oven en het bereiden van pasta.

Multifunctionele pannen als een kookpan van 3 ltr. met een speciaal afgietdeksel dat is voorzien van een bajonetsluiting voor niet alleen handig maar ook veilig afgieten en een pan van 7 ltr. met 2 roestvrijstalen inzetmanden voor het gescheiden frituren en koken van pasta’s en groenten. Zonder manden te gebruiken als royale soeppan.

Stomen voor het behoud van de vitaminen!
Stoompannen met opzetten van 1 tot 5 ltr. en een bain-marie inzet zijn in deze serie verkrijgbaar.

Nostalgische Emaille Pannen.
PastapannenIn onze pannen groothandel vind u verschillende modellen van geëmailleerd staal en deze zijn geschikt voor alle warmtebronnen,zelfs voor inductie koken. Onze geëmailleerde pannen uit (grootmoeders tijd) zijn al tientallen jaren erg geliefd en verkrijgbaar in de kleuren wit, zwart, rood, ivoor, oranje, groen en blauw.In deze serie is ook een stamppot – soeppan van 6,5 liter, alsmede een minipan- soepkop van 0,4 liter verkrijgbaar.In dezelfde emaille pannen serie zijn ook mosselpannen en casseroles verkrijgbaar.

Gietaluminium Pannen
Uitstekende serie met 8mm dikke bodem, voorzien van een zeer sterke Teflon antikleeflaag, met afneembare houten grepen.De serie bestaat uit een grillpan, wok, vispan en koekenpannen, hapjespannen en crêpespannen in diverse maten met bijbehorende deksels.

Groothandel Pannen..
Pannen uit bovenstaande series zijn nu ook geschikt voor inductie koken!

Alles voor Wokken
Er zijn diverse wokken in diverse afmetingen in verschillende materialen als plaatstaal en gietijzer met bijbehorende roosters en deksels in onze pannen groothandel te vinden.Neem vrijblijvend contact met ons op voor alle modellen en mogelijkheden.

Expert Pannen
Een hele mooie serie Zuid-Europese pannen –genaamd EXPERT- geschikt voor àlle warmtebronnen inclusief inductie koken èn oven!Deze prachtige zware pannen zijn uitgevoerd in geëmailleerd zwart, zwaar plaatstaal met een 2-laags Teflon…Classic anti-aanbaklaag. De pannen worden geleverd met professionele rvs grepen en stelen.

Verkrijgbaar zijn o.a. een wok, koekenpannen, vispannen, grillpannen, crêpespannen en omeletpannen.
Promotiemateriaal

Previous post:

Next post: