Groothandel Relatiegeschenken

Smakie – Groothandel Relatiegeschenken.

Welkom bij Smakie. Al 30 jaar zijn wij actief als groothandel in relatiegeschenken, kerstpakketten en (keuken) benodigdheden. Wij kunnen u een grote verscheidenheid aan artikelen leveren op het gebied van relatiegeschenken en kerstpakketten. Daarnaast ontwikkelen we ook samen met onze afnemers custom made artikelen om meer en meer onderscheidend te zijn. Onze relatiegeschenken zijn van uitstekende kwaliteit, duurzaamheid en functionaliteit!

De mooiste cadeaus vindt u bij Smakie groothandel relatiegeschenken. Een relatiegeschenk vertegenwoordigt een groots gebaar. Interesse en waardering zijn de mooiste cadeaus die u uw medewerkers kunt geven. Uw relatie bedankt u met een prachtig cadeau voor de prettige samenwerking of kunt u inzetten voor een geslaagde marketing campagne.

Smakie groothandel relatiegeschenken – Voor elke gelegenheid.

Wij bieden u een uitgebreid assortiment (promotie) artikelen en luxe relatiegeschenken die zeer geschikt zijn als cadeau. Een fraaie wijnkoeler, een prachtige champagnebowl, een luxe kaaskist, een decanteer karaf (het cadeau voor de wijnliefhebber), de praktische cappuccino creamer van het Italiaanse merk Frabosk voor een heerlijke cappuccino, de populaire Marcato pastamachine om zelf thuis verse pasta te maken of gezellig tafelen met een Chinese fondue zijn slechts enkele voorbeelden uit ons relatiegeschenken groothandel assortiment.

kerst relatiegeschenken

Originele relatiegeschenken – Smakie groothandel relatiegeschenken.

Wilt u zich echt onderscheiden en een uniek cadeau schenken? “Design your own pan” is de manier om uw logo of persoonlijke boodschap af te beelden op een koekenpan, flensjespan, minipan, pastapan of ovenschaal. U levert uw gewenste opdruk digitaal aan en wij laten het product voor u bedrukken!

Originele relatiegeschenken Uw logo of persoonlijke boodschap op een koekenpan, flensjespan, minipan, pastapan of ovenschaal… Informeer naar de mogelijkheden.

 

Uw relatiegeschenk kan natuurlijk ook uit meerdere producten van ons assortiment bestaan, op deze manier creëert u een samengesteld pakket. Onze professionele, vriendelijke mensen staan graag voor u klaar om uw aanvraag met u te bespreken en u een passende offerte te sturen.

kerst relatiegeschenken

Ook bent u van harte welkom in onze showroom in Valkenswaard en/of Utrecht om daar uw persoonlijke wensen te bespreken en ons relatiegeschenken assortiment te komen bekijken. Wij denken graag met u mee bij uw zoektocht naar het perfecte relatiegeschenk!

Bekijk ons uitgebreide assortiment groothandel relatiegeschenken op onze websites:
www.smakie.nl

Groothandel relatiegeschenken