Horeca Groothandel Smakie – Kwaliteit tegen Betaalbare Prijzen

Smakie is als internationale keukengerei en horeca groothandel bijna drie decennia en twee generaties een begrip in de branche. Begin jaren tachtig hebben we de Italiaanse merken en fabrieken ontdekt van wie de (horeca) producten sindsdien zoveel Nederlandse consumenten aangenaam hebben verrast. De ontdekking van de genoegens van de Italiaanse keuken ging voor velen gelijk op met die van de kwaliteit van Italiaanse producten voor de keuken, bar en andere horeca artikelen. Niet alleen het design bleek zo hoogstaand maar ook aspecten als duurzaamheid en functionaliteit was voor ons als keukengerei en horeca groothandel een must.

Kwaliteitsstreven als constante drijfveer tegen betaalbare prijzen.
Horeca GroothandelDe wereld heeft echter niet stilgestaan al die jaren – ook Italië niet. Wij als (horeca) groothandel zijn voortdurend op ontdekkingsreis gegaan door het fabriekslandschap in dit prachtige land. Daarbij zijn de gevolgen van de globalisering evenmin aan ons als aan onze Italiaanse leveranciers voorbij gegaan. Smakie horeca groothandel heeft zich er niet door laten afschrikken, integendeel, we hebben er actief op weten in te spelen.

 

Horeca artikelen tegen marktconform prijzen.
Producten die uit een fabriek in Italië zelf komen zijn soms nog wel, maar steeds vaker niet meer marktconform te prijzen. Daarom hebben wij onze Italiaanse maatstaven meegenomen naar het Verre Oosten en India. Een deel van ons (horeca)assortiment wordt nu daar vervaardigd. Dat houdt ze betaalbaar. Zonder de kwaliteit uit het oog te verliezen!

Smakie horeca groothandel – Voor design en kwaliteit.
In bijna dertig jaar is er ook binnen ons bedrijf zelf veel veranderd. Smakie levert nog steeds aan kookwinkels en andere zelfstandige detaillisten maar daarnaast ook aan grote winkelketens, leveranciers in kerstpakketten en horecabedrijven. Ons assortiment omvat nog altijd veel keukenbenodigdheden maar ook horeca artikelen, horeca apparaten en giftartikelen. Daarnaast ontwikkelen we ook samen met de klant custom made (horeca) artikelen om meer en meer onderscheidend te zijn. Het zal waarschijnlijk iets met onze naam te maken hebben: Vogels vliegen nu eenmaal uit en zitten niet continu op een en dezelfde tak. Echter één ding is ongewijzigd gebleven: ons kwaliteitsstreven. Ook al ligt Italië voor ons tegenwoordig deels in Azië, wat we er vandaan laten komen als horeca groothandel is nog altijd even onvervalst Italiaans van kwaliteit en luxe design.

Assortiment Smakie
horecagroothandelOp afspraak kunt u een bezoek brengen aan één van onze aantrekkelijke showrooms in de Trade Mart Utrecht of in de hoofdvestiging in Valkenswaard waar u kunt kennismaken met een zeer uitgebreid non-food assortiment op horecagebied. Van Marcato pastamachines tot horeca artikelen voor “funcooking”, van handige keukenhulpen tot cappuccino creamers en van leuke gadgets tot keuken- en bartrolleys. Met Voccelli, een exclusief merk van Smakie, haalt u de mooiste en nieuwste designartikelen in huis.

Ons gehele (horeca) assortiment is tevens te zien op onze website www.smakie.nl.

Promotiemateriaal