Houten serveerplanken

tapasplankenDe houten serveerplanken hebben er sinds de komst van de tapas trend een functie bijgekregen. Werden de houten serveerplanken voorheen alleen gebruikt voor hapjes of als kaasplank, nu worden ze ook ingezet voor dit Zuid Europese recept. Maar er zijn wel verschillen. Wanneer je het echt goed wilt doen, neem je voor verschillende gerechten ook verschillende serveerplanken. De materialen hebben namelijk invloed op de smaak van het product.

Voor de kaasplanken maakt het eigenlijk niet zoveel uit welk materiaal je er voor gebruikt. Kaasplanken zijn al sinds oudsher verkrijgbaar in vele materialen, vormen en maten. Echt lang zoeken naar een leuke kaasplank hoeft u niet! Wij van Vogels keukengerei groothandel hebben verschillende modellen op voorraad.

Onze luxe tapasplanken zijn vervaardigd van onbehandeld elsenhout! Wij adviseren om de tapas te serveren in leuke kleine schaaltjes.

Tapasplanken van Vogels keukengerei groothandel.
Tapas zijn een nieuwe hippe trend. Het uit Spanje afkomstige aperitief hapje is een eenvoudig gerecht dat je zowel als voorgerecht kan gebruiken maar ook heel leuk is als hapje bij een goed glas wijn op een warme zomeravond. Een hippe tapas avond in de achtertuin organiseren is relatief goedkoop en met een beetje Zuid Europese aankleding bovendien heel leuk. Er zijn heel veel verschillende tapas gerechten te vinden op het internet, zodat er voor iedereen wel iets is wat ze lekker vinden.

Europees buffet.
Een gecombineerde landenavond kan ook erg leuk zijn. Door een combinatie te maken van aperitief gerechten uit verschillende landen kan je, gecombineerd met de verschillende wijnen uit die landen, een culinaire rondreis maken door Europa tijdens één avond. Op de tapasplanken presenteert u de verschillende Spaanse tapas gerechten. Op onze pizzaborden serveert u heerlijke pizzapunten in verschillende smaken. Terwijl u de kaasplanken kunt vullen met Duitse, Franse en uiteraard Nederlandse kaassoorten. Juist door met verschillende houten planken te werken, die qua uiterlijk goed passen bij het land en het product, maakt u in een handomdraai een gevarieerd Europees buffet.

voccelli tapasplanken

Tapasplanken als Cadeau.
De ouderwetse,houten serveerplanken krijgen op deze manier weer een hippe uitstraling.De producenten spelen in op de trend en in warenhuizen en op het internet verschijnen hele leuke, hippe en grappige producten. Zo hebben wij bij Vogels keukengerei groothandel ons grote assortiment houten planken uitgebreid met prachtige tapasplanken. De tapasplanken zijn zeker een leuk cadeau voor verjaardag of bijvoorbeeld Moederdag. Daarnaast zijn de tapasplanken van Vogels Import-Export BV niet duur en hiermee erg geschikt om cadeau te geven.

Previous post:

Next post: