Kerstpakketten samenstellen

Vogels Import-Export BV is uw ideale partner voor het samenstellen van uw kerstpakketten. Vogels groothandel levert uit voorraad een compleet programma aan non-food kookartikelen, bar- en wijnartikelen, keukengerei, koffieartikelen voor espresso en cappuccino en theeartikelen.

Kerstpakketten inpakken

Bent u als leverancier op zoek naar een divers assortiment om originele kerstpakketten samen te stellen dan vindt u ook dit jaar weer betaalbare (kerstgeschenken) in ons uitgebreide assortiment, origineel en uiterst geschikt voor verschillende kerstpakketten thema’s. Wij, van Vogels Import-Export BV, gaan net even een stapje verder dan onze concurrenten. Heeft u speciale wensen of wilt u uw pakketten in een bepaalde stijl inpakken? Wij doen u graag een voorstel, geheel op maat en rekening houdend met uw wensen en behoeften! Heeft u als kerstpakketten leverancier een (kerstpakket) idee nodig? Neem dan contact op met een van onze deskundige medewerkers. Aan de hand van uw vragen, wensen en budget zullen we samen met u gaan kijken wat de mogelijkheden zijn.

Originele Kerstpakketten.

Ons uitgebreide assortiment is uitermate geschikt om de meest bijzondere en unieke kerstpakketten samen te stellen. Zo hebben wij in ons assortiment een exclusieve serie roestvrijstalen en aluminium presenteer- en tafelartikelen zoals schalen, bowls, onderborden en tappas sets, veelal hand made onder het merk VOCCELLI. Bent u op zoek naar een groothandel die een breed assortiment originele geschenken uit voorraad kan leveren om uw pakketten nog origineler te maken? Dan bent u bij Vogels Import-Export BV aan het juiste adres. In onze catalogus vindt u een gevarieerd aanbod kerstpakket artikelen. Wij hebben producten in allerlei segmenten en in diverse prijsklassen. Voor ieder budget vindt u bij ons de mooiste geschenken om een origineel kerstpakket samen te stellen!

Originele kerstpakketten

Kerstpakketten inpakken – Low budget artikelen.

Daarnaast levert Vogels in het lagere segment een aantal producten welke uitermate geschikt zijn om in een kerstpakket verwerkt te worden zoals vergieten, mengkommen, cocktailshakers en champagne- en wijnkoelers. Zo kunt u een kerstpakket op maat samenstellen en een uniek eindejaarscadeau aanbieden aan uw klanten of medewerkers. Hollandse, Japanse of Spaanse pakketten, diverse landen (lees keukens) zijn vertegenwoordigd in ons programma. Echter, onze specialiteit is -en blijft- de Italiaanse keuken!

Artikelen Italiaanse Kerstpakketten

Vogels Groothandel – Voor originele Kerstpakketten.

Ruim 30 jaar importeert Vogels artikelen uit de diverse landen van de hele wereld. De producten worden onder goede humanitaire omstandigheden in de diverse fabrieken geproduceerd en/of samengesteld. Wij reserveren voor u op verzoek artikelen en houden u op de hoogte van voorraden die van belang zijn voor u als leverancier. Door de vele fabrieken waar Vogels mee samenwerkt is Vogels flexibel om te schakelen naar Europese producten met kortere levertijden. Dus als u graag op tijd de juiste artikelen met de juiste kwaliteit -volgens afspraak- geleverd wilt hebben bent u bij Vogels Import- Export BV aan het juiste adres!

Bekijk ons uitgebreide assortiment op onze websites: Vogelsimportexportbv.com of Voccelli.nl.Voor vragen over artikelen welke niet op onze site of  in onze catalogus staan kunt u ons mailen of telefonisch contacteren zodat wij voor u op zoek gaan naar het door u gezochte kerstpakketten artikel.

Promotiemateriaal