Keukenbenodigdheden

Creëer thuis een stukje Italië!

Leuke keukenspullen en hippe design keukenbenodigdheden online vind je hier bij Smakie keuken benodigheden groothandel. Lasagna, ravioli, spaghetti, risotto of pizza. Wie is er niet gek op? Stuk voor stuk zijn het heerlijke Italiaanse gerechten en ze zijn ook nog eens eenvoudig zelf te maken met de leuke keukenspullen van Smakie. Al vele jaren doet Smakie keukengerei groothandel zaken met diverse gerenommeerde Italiaanse leveranciers, zoals Ghidini en Frabosk en kan zij daardoor en stukje Italië in jouw keuken brengen.

Keukenbenodigdheden voor de (Italiaanse) keuken

Pastadroogrek zelf pasta makenMisschien kook je wel eens een heerlijke Italiaanse maaltijd voor je familie of vrienden. Gezellig samen aan een grote tafel genieten van al het lekkers dat op tafel staat.Maar het genieten kan zelfs al veel eerder beginnen als je het ook nog eens samen klaarmaakt! Met de van Marcato maak je bijvoorbeeld de lekkerste verse pasta. Moeilijk? Helemaal niet! Hier vindt je een recept om het deeg en verschillende heerlijke sauzen te maken. Naast de pastamachine zijn er nog andere leuke keukenbenodigdheden die je bij het maken van de verschillende soorten pasta’s kunt gebruiken, zoals het pastadroogrek,raviolistekers en deegsnijders. Je zult merken dat het ontzettend leuk is om de pasta samen te maken en dat de smaak van versgemaakte pasta elke andere overtreft!

Pastapannen van Frabosk

Wanneer de (verse) pasta gemaakt is met b.v onze Marcato pastamachine wordt deze in een ruime pan gekookt. Hiervoor heeft de firma Frabosk een serie speciale pastapannen (pastaiola) in haar keukenspullen assortiment. Bijkomend voordeel is overigens dat deze Frabosk zonder gebruik van de mand ook te gebruiken zijn als grote soeppan.

Risotto koken met de Risotiera.

PastapanEen andere topper uit de Italiaanse keuken mag niet ongenoemd blijven: risotto. Voldoende tijd en aandacht zijn daarbij een heel belangrijk en mogen niet ontbreken. Verder is het heel belangrijk om een goede (risottopan) te gebruiken. Ook hiervoor heeft Frabosk keukenbenodigdheden weer een uitstekende pastapan op de markt gebracht: de Risotiera (risottopan) ofwel een speciale rijstpan geschikt voor het maken van risotto en andere (rijst) gerechten. De risotiera (risottopan) uit het keukenbenodigdheden (online) assortiment van Smakie keukengerei groothandel is geschikt voor alle warmtebronnen, dus ook voor inductie koken.

Keukenbenodigdheden voor het maken van een verse Pizza.

Pizzasnijder roetvrijstaalHoudt je niet zo van risotto of heb je gewoon niet zoveel tijd, dan heeft de Italiaanse keuken nog een andere troef achter de hand: pizza! Ook weer erg leuk om samen te maken en heerlijk te beleggen naar ieders eigen smaak! Natuurlijk heeft Smakie keukengerei groothandel en (Food) gerelateerd promotiemateriaal ook hiervoor de juiste keukenbenodigdheden in huis. Zoals diverse soorten pizzasnijders, houten pizzaserveerplanken en zelfs een elektrische pizzagrill en niet te vergeten de kruidenkweeksetjes waarmee je zelf op de vensterbank de lekkerste kruiden voor op je pizza kunt laten groeien!

Luxe KurkentrekkerEr is dus voor elk wat wils in de Italiaanse keuken! Om het geheel echt af te maken, hoort daar voor de liefhebbers natuurlijk ook een lekkere wijn bij. Onze Italiaanse leverancier Ghidini heeft een serie design keukenspullen voor wijn, met als een gemeenschappelijk kenmerk: hoge kwaliteit. Zo vind u in hun keukenartikelen assortiment kurkentrekkers in diverse uitvoeringen, een wijnsaver met afsluitdoppen en een druppelvanger tot een luxe decanteer karaf. Met een paar mooie glazen en een heerlijke fles wijn in een mooie wijnkoeler op tafel en natuurlijk de zelfgemaakte gerechten is het een feest om samen aan tafel te gaan.Samen met ons uitgebreid assortiment keukenbenodigdheden van hoogwaardige kwaliteit en subliem design.
Hebben wij nog maar één ding toe te voegen en dat is : Buon Appetito

Smakie keukenbenodigdheden Groothandel.

Zoals hierboven al vermeld hebben wij een groot assortiment (online) keukenspullen voor b.v de Italiaanse keuken.Maar wij hebben als groothandel ook vele andere leuke keukenspullen.Bekijk onze digitale catalogus voor een uitgebreid overzicht.En heeft u specifieke wensen op het gebied van (food) gerelateerd promotiemateriaal of keukenbenodigdheden neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Keukenbenodigdheden groothandel Vogels