Keukenspullen

Leuke en Design keukenspullen.

Voor een breed scala aan (design) keukenspullen ben je op de juiste plaats bij Vogels Import Export BV. Leuke keukenspullen zijn er in diverse soorten en maten, handige,onmisbare, keukenbenodigdheden uit “grootmoeders” tijd, noviteiten, de “fun” keukenspullen gezellig voor met de familie en kleine keukenartikelen.

Au bain marie panWat erg handig is zijn de bijzondere pannen van het merk Frabosk, Vogels heeft hier een uitgebreid assortiment in. Denk aan de Risotiera, waarmee u de lekkerste Risotto kunt maken of wat dacht u van een Au Bain Marie pan die toch onmisbaar is voor elke keuken! Met deze Au bain marie pan kunt u zeer gemakkelijk sauzen bereiden, chocolade smelten zonder dat deze aanbrandt.

Keukenspullen voor Koffie & Thee.

Melkschuimer elektrischOnmisbaar is, op het gebied van koffie en thee, een goede cappuccino creamer, welke koffiedrinker lust nu niet een overheerlijke cappuccino met lekker stevig schuim? Er zijn creamers waarmee u met de hand de melk opklopt, maar ook elektrische van het merk Froth au Lait, 1 druk op de knop en de machine maakt in een handomdraai het perfecte schuim!

 

Herkent u ze nog van vroeger de geëmailleerde pannen van moeder of grootmoeder? Met de pan in verschillende uitvoeringen en diverse kleuren maakt u dezelfde lekkere stamppot, denk aan die handige stamppotstamper, of een smakelijk soepje en niet te vergeten een heerlijk gebraden sukade lapje. Nu zijn er ook minipannetjes te verkrijgen waarmee u het geheel leuk op tafel presenteert.

De nieuwste (design) keukenspullen.

MandjesKeer op keer is Vogels bezig om bij te blijven met nieuwe artikelen, iets wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Enkele noviteiten in keukenspullen bij Vogels zijn, de eierkoker KIP, zeer fraaie collectie linnen mandjes voor op tafel en omdat deze gevuld zijn met pitten (die vooraf warm gemaakt kunnen worden) blijft de inhoud lekker warm, ideaal als u vers gebakken stokbrood op tafel wilt zetten.

 

 

SteengrillDenk eens aan de gezellige “familie” dagen, ga weer eens lekker fonduen, ook steengrillen kunt u thuis met een handige steengrill in houder, handig en mooi. Zeker de variant met de 3 sausschaaltjes is zeer praktisch.

Waar Vogels zeker bekend om staat zijn de uitstekende pastamachines van het merk Marcato, waar je zowel holle pasta’s als en gevulde pasta’s mee kunt bereiden. Niet alleen de machine voor het bereiden van de pasta is te verkrijgen, ook zeer handig zijn de keukenhulpjes voor pasta zoals de pastalepel, de spaghetti-maatplank en een raviolisteker om maar wat enkele voorbeelden te noemen.

Keukenspullen voor kerstpakketten en promotie.

zelf pasta makenVergeet daarbij niet dat het leuk is om keukenspullen als cadeau te krijgen, een Voccelli cadeau PASTAset of cadeau BAKset zit ook in het assortiment. Ook promotioneel kunt u terecht bij Vogels Import Export, wat dacht u van (keuken)artikelen voor in kerstpakketten? Doordat er een ruime keuze is qua afmeting, prijs en aantallen is er voor elk segment wel iets te vinden.

Zie ze niet over het hoofd de kleine keukenbenodigdheden, ze zijn er ook volop, bakkwasten, opscheplepels, notenkrakers, kurkentrekkers, knoflookpersen, groenteschaven, sauslepels, theeknijpers, uitsteekvormen, wijnstoppers, spatels, gardes, te veel om op te noemen.Kijk eens in onze online keukenspullen catalogus! hier vind u een groot assortiment keukenartikelen…Mocht u vragen hebben over ons keukenspullen aanbod neem dan gerust vrijblijvend contact met ons op wij helpen u graag bij het vinden van de juiste artikelen…
pasta groothandel Vogels