Pizzaborden van Vogels Keukengerei Groothandel

pizza bordenJe wilt een leuke gezellige avond. Niet te ingewikkeld met koken, maar wel compleet en met sfeer. Wat is er dan lekkerder dan een heerlijke pizza, met alles er op en er aan, glaasje goede wijn en samen genieten van het Italiaanse dinertje voor twee? Heerlijk toch. Maar ja, die pizza’s zijn altijd een stuk groter dan de normale borden in de kast! De oplossing: koop een paar leuke pizzaborden.

Pizzaborden van Vogels Import-Export BV.

Pizzaborden van keukengerei groothandel Vogels zijn perfect gemaakt op de maat van een originele Italiaanse pizza. Namelijk rond de 30 centimeter doorsnede. Hierdoor valt je lekkere maaltijd niet half over de randen heen of is het niet nodig de pizza eerst in stukken te snijden, voor je deze kan veroveren.Voor een leuk aangeklede tafel gebruik je echte pizzaborden. Deze (serveer) borden zijn zowel in aardewerk als in hout verkrijgbaar.

Italiaans diner met Pizzaborden.

Hoewel de pizza vaak het beeld heeft van een ‘snelle hap halen’ kan je met een beetje moeite er ook een hele leuke en bijzondere avondmaaltijd van maken. Kleed je diner tafel een beetje leuk aan. Zet er twee mooie nette pizzaborden op, plaats daarbij twee wijnglazen en een kaarsje. Zoek een goede Italiaanse wijn uit, de beste staan in de Vini d’Italia brochure, en zet op de achtergrond wat romantische klanken uit Venetië op. Samen waant u zich in het prachtige Italië en kan zelfs pizza eten héél romantisch zijn!

Makkelijk.
Ook voor een makkelijke hap kunnen pizzaborden handig zijn. Ze zijn er in verschillende designs. De meeste pizzaborden zijn gemaakt van aardewerk, Er zijn ook leuke pizza serveerborden met een verdeelfunctie. De borden hebben al een mal, waarmee je gemakkelijk de punten in gelijke stukken kan kunt verdelen.
pizzaborden

Pizzaborden als Cadeau.
Pizzaborden zijn leuke,cadeaus om te geven met bijvoorbeeld een verjaardag, uitnodiging voor een diner of Moederdag. Onze borden hebben verschillende designs zodat er altijd wel een pizzabord te vinden is dat geschikt is als persoonlijk cadeau. Wij leveren onze producten uitsluitend aan de detailhandel. U vindt onze producten in de grote warenhuizen en bij verschillende kookwinkels.

Previous post:

Next post: