Promotiemateriaal (Food)

Welkom bij Vogels Import-Export BV!

Vogels Import Export BV is een voorraadhoudende Importeur/Groothandel op het gebied van huishoudelijke, promotie artikelen en biedt een diversiteit aan keukengerei en keukenbenodigdheden. Tevens zijn wij leverancier van de meest uiteenlopende (food) gerelateerd promotiemateriaal. Als groothandel in keukengerei en promotie artikelen leveren wij aan de meest toonaangevende supermarkten, warenhuizen kookwinkels.Maar ook de horecagroothandel en de relatie en kerstgeschenken bedrijven behoren tot onze klantenkring.Daarnaast bieden wij (food) gerelateerde leveranciers op diverse manieren ondersteuning om hun producten in Nederland en België te promoten.Bent u net als deze klanten op zoek naar een betrouwbare leverancier in food gerelateerd promotie materiaal of zoekt u keukengerei met een groot assortiment uit voorraad leverbaar en tegen betrouwbare leveringscondities dan bent u bij Vogels Import Export aan het juiste adres. Wij zijn gespecialiseerd in het leveren van grote en kleine partijen artikelen, om b.v uw winkelactie of productpromotie te ondersteunen.

Groothandel Keukengerei & Promotiemateriaal.

Voor een eerste indruk kunt u onze digitale catalogus bekijken of de producten op deze website. Natuurlijk kunt u ook direct contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers. Zij helpen u graag om uw wensen te vervullen op het gebied van promotieartikelen en keukengerei. Onze ervaring en kennis maken samen met uitstekende kwaliteit, scherpe prijzen, snelle levering (meestal uit voorraad) en uiteraard uitstekende service! dat Vogels Import Export B.V voor u een perfecte partner is. Vogels Import Export levert ook diverse PRIVAT LABEL artikelen door en met de klant ontwikkeld elke wens op dit gebied kunnen wij voor u in vervulling brengen.

Food gerelateerd – Promotiemateriaal nodig?

Bent u op zoek naar promotiemateriaal die uw boodschap communiceert Dan durven wij te stellen, dat het goed is dat u ons heeft gevonden. Wij zijn zoals hierboven al vermeld de groothandel die gespecialiseerd in (custom made) food gerelateerde relatiegeschenken, reclame artikelen en keukengerei. Maar boven alles een partner die u ondersteunt in het vinden van het juiste promotiemateriaal om uw reclame uiting nog meer kracht te geven. Veel bekende (winkel)bedrijven en food leveranciers zijn al jaren onder de indruk van onze werkwijze en de eindresultaten. Heeft u Heeft u (origineel) food gerelateerd promotiemateriaal nodig voor b.v food reclame uitingen, actie reclames, privat label (relatie) geschenken enz,enz..  Neem dan vrijblijvend contact met een van onze medewerkers op en zij helpen u graag in het vinden van de juiste promotie artikelen om uw bedrijf of actie te promoten.

Vogels promotiemateriaal groothandel

 

 

 

 

 

 

Over Vogels Keukengerei Groothandel & Promotiemateriaal.

Vogels import-export is al tientallen jaren een begrip in zijn branche o.a exclusief leverancier van Marcato pastamachines.Ons bedrijf is gevestigd aan de Zeelbergseweg 33 te Valkenswaard. Uiteraard kunt u altijd even langskomen om ons kantoor of onze showroom te bezoeken zodat wij u vrijblijvend kunnen adviseren welk (food) promotiemateriaal of (custom made /privat label) relatiegeschenken, enz,enz.. u zoekt. Naast ons grote aanbod (goedkope) promotie artikelen hebben wij een ruim aanbod kerstpakket geschenken tegen zeer scherpe prijzen. Bent u als kerstpakket groothandel,kerstpakketten leverancier of reclame bureau op zoek naar verrassende (food) gerelateerde geschenken of reclame uitingen .Neem dan vrijblijvend contact met ons op. Vanzelfsprekend zorgen wij voor een snelle verzending van uw promotiemateriaal en met onze uitstekende (aftersales) hopen wij ook voor u een betrouwbare partner te zijn.