RVS Keuken producten

“Een klant aan het woord” over onze RVS Keuken producten.
rvs serveer bordIk hou van een mooie, schone maar vooral ook functionele keuken. Mijn keukengerei is dan ook voornamelijk van RVS. Vooral omdat ik het gewoon er erg mooi vind uitzien, maar het is met name praktisch in de schoonmaak en gaat veel langer mee dan de gewone materialen.

Die glanzende uitstraling van RVS was eigenlijk het eerste wat me aantrok toen ik een paar jaar geleden mijn nieuwe keuken ging inrichten. De keuken van ons net aangekochte koopwoning had al een aardig centje bovenop de hypotheek gelegd, dus we waren van mening dat de spullen die je dan in je keuken gaat gebruiken net zo duurzaam moesten wezen als de keuken zelf. Omdat we ook mooie aluminium randen hadden laten maken op al onze kastjes, stond het glimmende van RVS juist mooi in die combinatie met de keuken.

Eigenlijk kan je tegenwoordig alles in roestvrijstaal te krijgen. Van koffiezetapparaat vooral onze luxe cappuccino maker, tot klein bestek en serveer bladen. Dat laatste, die serveer bladen en mijn nieuwe etagère heb ik voor de kerst aangeschaft bij de bijenkorf een van de klanten van Vogels keukengerei. Het enige wat ik nu nog niet in RVS heb staan in onze keuken is een RVS wijnkoeler, maar dat past mooi in het lijstje voor Moederdag!

Roestvrijstalen Keuken producten van Vogels ImportExportbv
Roestvrij stalen keukengerei is vooral handig in het onderhoud. Je hebt speciaal schoonmaak middel om serveer bladen,etagères,schalen of andere RVS gehamerd keukengerei schoon te houden. Dit moet je alleen niet alle dagen gebruiken. Gewoon dagelijks als je het gebruikt hebt met de rest van de vaat en eens in de zoveel tijd, kun je het met speciale RVS schoonmaakmiddel poetsen. De serveer bladen en andere rvs producten zien er dan nog eens extra mooi uit. Het straalt ook iets van luxe uit, terwijl bijvoorbeeld zo’n RVS etagère bij onze klanten niet eens zo duur is. En als je dan kijkt naar het gemak en de duurzaamheid van onze RVS keukenbenodigdheden bijvoorbeeld, dan ben je helemaal goedkoop uit. Geen hapjes uit het steen, zoals dat eerder het geval was met mijn oude serveer bladen en niet de kans om het met vallen te breken. RVS keukengerei is ook in dat opzicht veel beter dan de normale breekbare keuken artikelen.

Kopen van RVS keukenbenodigdheden.
Bent u (online) winkelier en op zoek naar RVS keukengerei. Dan heten we u van harte welkom bij Vogels keukengerei groothandel. In een van onze showrooms kunt u vrijblijvend onze producten bekijken. Hieronder vind u een greep uit ons RVS assortiment,daarnaast kunt u ook direct contact opnemen met een van onze deskundige medewerkers die u graag vrijblijvend adviseren over ons RVS gehamerd keukengerei en andere producten.

“Greep uit ons RVS keuken assortiment”

1 : Onderbord RVS Ø 33 cm rvs gehamerd.
2 : Flessenkoeler dubbelwandig rvs gehamerd.
3 : Etagère Ø 18/26 h. 35 cm rvs gehamerd.
4 : RVS schaal voor asperges en Vis.

Previous post:

Next post: